سئوسیستم عاملفناوریمدیریت سرورمقالات وب

100 ایده خلاقانه برای ایجاد سایت

دنیای دیجیتال بیشتر از قبل مورد توجه افراد قرار گرفته است. امروزه بیشتر کسب وکارها از فضای مجازی برای معرفی شرکت و محصولات خود استفاده می کنند. ایجاد سایت بهترین روش برای تعامل با مخاطبان محسوب می شود اما سوال اینجاست که چه نوع سایتی می توان ایجاد کرد؟

چگونه می توان یک سایت ایجاد کرد؟

 خوب این سوال یکی از سوالاتی است که به هنگام ایجاد یک وب سایت به میان می آید. اگر قصد دارید یک سایت ایجاد کنید حتما ایده هایی که در ادامه بیان می شود را دنبال کنید.

  1. وبلاگ شخصی: در مورد هر چیزی که در زندگی خود دارید مطلبی بنویسید. مطالب سرگرم کننده بنویسید و در اختیار افراد قرار دهید.
  2. سایت شرکتی: شما می توانید یک سایت برای کسب وکار خود ایجاد کنید و آن را از طریق رسانه های اجتماعی ترویج دهید.
  3. سایتی برای ارائه نحوه انجام کارها: شما می توانید یک سایت طراحی کنید و از آن برای توضیح  کارهای مختلف استفاده کنید. به عنوان مثال، می توانید یک سایت ایجاد کنید و نحوه برنامه نویسی را آموزش دهید.
  4. سایت مرور و بررسی: اگر قصد دارید یک سایت ایجاد کنید می توانید آن را به مرور و بررسی موارد مختلف اختصاص دهید. مثلا می توانید کتاب هایی که در فروشگاه های آنلاینی همچون آمازون وجود دارد را بررسی کنید و از کاربران بخواهید تجربیات خود را بیان کنند.
  5. وبلاگ ماجراجویانه: شما می توانید همه سفرهای ماجراجویانه خود را به صورت  مستند در آورید . تجربیاتی که در این سفرها به دست می آورید را بنویسید و به اشتراک بگذارید. از یک دوربین حرفه ای برای ایجاد تصاویر وبلاگ استفاده کنید.
  1. سایت حوزه کاری: یک موضوع خاص ایجاد کنید و تنها در مورد آن مطلب بنویسید. این دقیقا همان چیزی است که بیشتر افراد به دنبال آن هستند.
  2. نمایش آنلاین نمونه کارها: شما می توانید طرح ها، تصاویر و سایر استعدادهای خود را به صورت آنلاین به نمایش بگذارید.
  3. وبلاگ توسعه و گسترش بازی ها: وبلاگی را برای ایجاد بازی های مختلف ایجاد کنید و فرایند توسعه آن را بیان کنید. از این طریق می توانید فالوورها و طرفداران وفاداری را به دست آورید.
  4. وب سایت هنری/ نقاشی: یک سایت ایجاد کنید و نقاشی های خود را به فروش برسانید. شما می توانید نسخه دیجیتال نقاشی های خود را با قیمت کمتری بفروشید.
  5. سایتی برای ارائه روش های صرفه جویی در هزینه ها: شما می توانید یک سایت ایجاد کنید و روش های صرفه جویی در هزینه ها را آموزش دهید. این مطالب به درد دانشجویان و زنان خانه دار می خورد.
  6. سایت آموزش طراحی: شما می توانید ویدئوهای آموزشی برای طراحی ایجاد کنید و آن را بفروشید.
  7. سایت بازی های ویدئویی: زمانی که بازی محبوب خود را انجام می دهید از صفحه نمایش خود فیلمبرداری کنید و آن را در سایت خود به نمایش بگذارید.
  8. سایت تعبیر رویا: سایتی ایجاد کنید و به دیگران اجازه دهید خواب خود را در آن بیان کنند. شما می توانید خواب این افراد را تعبیر کنید. البته اگر مهارت کافی در انجام اینکار ندارید بهتر است زیاد درگیر نشوید.
  9. سایت آموزش موسیقی: شما می توانید در وبلاگ یا سایت خود در مورد موسیقی صحبت کنید.
  10. وبلاگی برای پرسش سوالات: سایتی ایجاد کنید و به افراد اجازه دهید سوالات خود را بپرسند. شما نیز می توانید به این سوالات پاسخ دهید.
  11. سایتی برای ارائه توصیه های کاهش وزن: اگر خودتان نیز اضافه وزن دارید و می خواهید وزن کم کنید بهتر است سایتی با همین مضمون ایجاد کنید. زمانی که شروع به کاهش وزن می کنید همه چیز را یادداشت کنید و کارهایی که انجام می دهید را بنویسید.
  12. سایتی برای جمع اوری تصاویر: شما می توانید سایتی ایجاد کنید و در آن تصاویر مختلفی از کتاب ها و مجلات را در آن به نمایش بگذارید. از افراد بخواهید تصاویر جذاب را در اختیار شما قرار دهند.
  13. سایتی برای توضیح مراسم عروسی: شما می توانید یک سایت ایجاد کنید و همه مواردی که برای برگزاری یک عروسی خوب نیاز است را لیست کنید. اگر سایت موفقی داشته باشید می توانید از تبلیغات موجود نیز بهره مند شوید.
  14. سایت آنلاین برای ویدئوی ورزشی: شما می توانید ویدئوهای ورزشی همچون دوچرخه سواری را در سایت قرار دهید و افراد را به انجام تمرینات ورزشی تشویق نمایید.
  15. سایت بهترین ها: در مورد بهترین های هر کدام از حوزه های کاری مطلب بنویسید.
  16. کارت های مختلف بازی: سایتی را برای نمایش کارت های محبوب خود اختصاص دهید.
  17. سایت راهنمای مشاغل: این گونه سایت ها می تواند طرفداران زیادی داشته باشد. شما می توانید راهنمایی های مفیدی برای مشاغل مختلف ایجاد کنید.  یک کتاب الکترونیکی در این زمینه تهیه کنید و بفروشید.
  18. سایت آموزشی برای کودکان: یک سایت آموزش الکترونیکی برای کودکان راه اندازی کنید.
  19. سایت منبع برای اینفوگرافیک ها: یک سایت مفید و منحصر به فردی برای اینفوگرافیک های دیجیتال ایجاد کنید.
  20. آموزش خوانندگی: در دنیای امروز، خوانندگی طرفداران زیادی پیدا کرده است. اگر بتوانید سایتی با این مضمون تهیه کنید بسیار موفق خواهید بود.
  21. سایت نظرسنجی: سایتی را با امکان نظرسنجی و رای گیری ایجاد کنید تا به دیگران آموزش دهید.
  22. سایت آموزشی: یک سایت ایجاد کنید و در آن به افراد کمک کنید در امتحان های مختلف موفق شوند.
  23. سایت پیاده روی: در دنیای پرمشغله امروز، افراد فرصت زیادی برای ورزش کردن ندارند. شما می توانید یک سایت طراحی کنید و برنامه پیاده روی را در آن منتشر کنید. از افراد بخواهید اینکار را در مکان زندگی خود انجام دهند.
  24. مقایسه محصولات و خدمات: در مورد محصولات و خدمات یکسان صحبت کنید و آن ها را با هم مقایسه نمایید. برای بررسی محصولات شرکت ها از آن ها پول بگیرید.
  25. لیست منابع مفید: سایتی را ایجاد کنید و در آن تمامی منابع مورد نیاز افراد را بگنجانید. در این شرایط ترافیک خوبی به دست خواهید آورد و رتبه بالایی در موتورهای جستجو خواهید داشت.
  26. سایت اوریگامی: تصاویر مرحله به مرحله از کار خود بگیرید . یک کتاب از اوریگامی های مختلف تهیه کنید و بفروشید.
  27. سایت تاریخچه شرکت ها: در مورد تاریخچه شرکت ها و نحوه ظهور هر کدام صحبت کنید.
  28. سایت عیب یابی: یک موضوع خاص انتخاب کنید و در آن حوزه متخصص شوید. سپس در عیب یابی و برطرف کردن مشکلات موجود در آن حوزه به افراد کمک کنید.
  29. سایت مد و فشن: در مورد استایل ها و نکات مرتبط با آن صحبت کنید. گرایش های جدیدی که در حوزه مد و فشن وجود دارد را بیان نمایید.
  30. انجمن: یک انجمن ایجاد کنید و در آن با سایر افراد بحث و تبادل نظر داشته باشید.
  31. سایت شعر و ادبیات: شعرهای خود را به صورت آنلاین منتشر کنید و با سایر افراد به اشتراک بگذارید.
  32. آهنگسازی: شما می توانید استعداد خود در عرصه موسیقی و آهنگسازی را با سایر افراد به اشتراک بگذارید.
  33. سایتDonation: یک سایت ایجاد کنید، داستانی جذاب تولید نمایید و از افراد بخواهید از شما حمایت کنند.
  34. سایت ارائه و نمایش تجربیات: سایتی را ایجاد کنید و در آن از تجربه های خویش بگویید. از سایر افراد نیز بخواهید تجربه های خود را با شما در میان بگذارند.
  35. سایت بازاریابی آنلاین: از آنجایی که بازاریابی آنلاین رشد خوبی در سال های اخیر داشته است، شما می توانید یک سایت راه اندازی کنید و از طریق آن خدمات بازاریابی را در اختیار مشتریان خود قرار دهید.
  36. سایت آموزش نواختن گیتار: بیشتر افراد دوست دارند نواختن گیتار را یاد بگیرند اما زمان کافی برای حضور در کلاس را ندارند. اگر مهارت کافی در نواختن گیتار دارید بهتر است ویدئوهای آموزشی را ضبط کنید و آن را در اختیار بازدیدکنندگان خود قرار دهید.
  37. نکاتی برای ثروتمند شدن: سعی کنید در سایت خود نکات و ترفندهای مرتبط با ثروتمند شدن را بیان کنید. مطمئن باشید افراد زیادی به این موضوع علاقه مند هستند.
  38. سایتی برای جمع آوری تمبر: اگر شما نیز طرفدار تمبر هستید و آن را جمع آوری می کنید پس می توانید از این فرصت به نفع خود استفاده کنید. سایتی طراحی کنید و در آن تمبرهای قدیمی و مدرن را به نمایش بگذارید.
  39. فروش اپلیکیشن: اگر برنامه نویس هستید و می توانید اپلیکیشن های مفیدی بنویسید همین امروز دست به کار شوید. یک سایت ایجاد کنید و اپلیکیشن های طراحی شده را به فروش برسانید.
  40. سایت حیوانات: اگر به حیوانات علاقه مند هستید می توانید سایتی در این مورد ایجاد کنید.
  41. سایت معرفی افراد مشهور: یک سایت ایجاد کنید و محتوای آن را به معرفی افراد مشهور اختصاص دهید. شما می توانید مطالبی در مورد زندگی این افراد بنویسید و تصاویر آن ها را به نمایش بگذارید.
  42. سایت مرتبط با حوزه سیاست: یک سایت ایجاد کنید و در آن محتوای مرتبط با  سیاست را منتشر کنید و جریانات موجود را شرح دهید. این حوزه نیز طرفداران خود را دارد.
  43. آموزش زوربینگ: در این سایت می توانید ورزش زوربینگ را به دیگران یاد بدهید و فایل های ویدئویی سرگرم کننده از آن منتشر کنید.
  44. سایت آرزوها: سایتی را ایجاد کنید و در آن از بازدید کنندگان خود بخواهید آرزوهای خود را بیان کنند.
  45. سایت رترو: یک سایت به سبک رترو ایجاد کنید که در آن با حرکت موس دانه های برف بر روی صفحه نمایش می ریزد یا افکت های دیگری در آن به نمایش در می اید. چنین سایت هایی می تواند برای بیشتر افراد جذاب باشد.
  46. سایت مرتبط با مواد غذایی:  شما می توانید سایتی را در مورد مواد غذایی و ارزش آن ها بنویسید. غذاهایی که هر روز درست می کنید را در سایت خود قرار دهید. دستور پخت آنها را بنویسید. این سایت می تواند یک سایت کامل برای طرفداران مواد غذایی باشد.
  1. سایت ایده های نو: سایت شما می تواند در برگیرنده ایده های ناب و تازه ای باشد که از طرف دیگران پیشنهاد می شود. می توانید از بازدید کنندگان خود بخواهید ایده های خود را برای شما ارسال کنند.
  2. آموزش زبان های خارجی: اگر رابطه خوبی با زبان های خارجی دارید می توانید سایتی برای آموزش زبان های خارجی ایجاد کنید. به افراد نحوه صحبت کردن و نوشتن به یک زبان دیگر را آموزش دهید. چالش های موجود را نشان دهید، مسیری برای یادگیری ارائه کنید و فرایند آموزشی منسجمی در اختیار بازدیدکنندگان خود قرار دهید.
  3. پیشنهاد و ارائه کمک: سایتی بسازید و در آن افراد را تشویق کنید راه حلی برای مشکلات دیگران ارائه کنند.
  4. 100 سایت برتر: یک سایت جامع راه اندازی کنید و در آن 100 سایت برتر یک حوزه را معرفی نمایید.
  5. تشویق هکرها به هک نکردن: سایتی ایجاد کنید و در آن هکرها را تشویق کنید دست از هک کردن سایت های دیگران بردارند.
  6. ماهیگیری: اگر به ماهیگیری علاقه مند هستید، سایتی راه اندازی کنید و در آن ترفندها و نکاتی را در این زمینه بیان کنید. اگر برایتان مقدور بود فایل های ویدئویی از نحوه ماهیگیری را در سایت قرار دهید.
  7. برقراری صلح در جهان: یک سایت راه اندازی کنید و در آن در مورد صلح جهانی و روش های دستیابی به آن صحبت کنید.
  8. آموزش بافتنی: اگر شما نیز به این حوزه علاقه مند هستید و مهارتی در بافتن دارید همین امروز دست به کار شوید. تصاویر را به صورت مرحله به مرحله آپلود کنید و آموزش های لازم را ارائه دهید.
  9. دوستداران گربه: سایتی را ایجاد کنید که در آن تصاویر مرتبط با گربه و نحوه نگهداری از آن قرار می گیرد.
  10. گردآوری مطالب مختلف: سایتی ایجاد کنید و همه مطالب مرتبط با یک حوزه خاص را در آن جمع آوری کنید. محتوای شما ممکن است تصویری، متنی، ویدئویی و صوتی باشد.
  11. پایدار نگه داشتن یک رابطه: بیشتر افراد در روزهای ابتدایی ازدواج، رابطه خوبی با همسر خود دارند اما در اثر گذشت زمان این رابطه کمرنگ تر می شود. سایتی ایجاد کنید و در آن نکاتی را برای پایداری بیشتر یک رابطه بیان کنید. نکات همسرداری را نیز به سایت خود اضافه کنید.
  12. پیاده روی و کوهنوردی: اگر جزو افرادی هستید که به پیاده روی و کوهنوردی علاقه دارند، بهتر است یک سایت ایجاد کنید و تصاویر نابی از لحظات مختلف بگیرید و در سایت بگذارید. افراد را به پیاده روی و کوهنوردی تشویق کنید.
  13. آموزش باغبانی و کشت گیاه: برای افرادی که علاقه مند باغبانی هستند این گزینه می تواند عالی باشد.
  14. یادگاری: سایتی ایجاد کنید و در آن تصاویر یادگاری های خود را قرار دهید. می توانید از بازدید کنندگان خود بخواهید تصاویر خود را آپلود کنند.
  15. ترفندهای دکوراسیون منزل: در این سایت می توانید ترفندهای دکوراسیون منزل را بیان کنید. خانم های خانه دار علاقه زیادی به این گزینه دارند پس می توانید بازدید کننده خوبی جمع کنید.
  16. نکات عکاسی حرفه ای: اگر عکاس حرفه ای هستید، یک سایت ایجاد کنید و در آن نکات و ترفندهای مرتبط با عکاسی را منتشر کنید.
  17. سایت طرفداران داستان و فیلم های سینمایی: می توانید داستانی در مورد فیلم ها و کتاب های مورد علاقه خود بنویسید.
  18. وب سایت پینت بال: یک دوربین بر روی سر خود نصب کنید و فیلم خود را به هنگام بازی پینت بال ضبط کنید. این فیلم را در سایت خود آپلود کنید.
  19. سایت جای دیگران نوشتن: طوری بنویسید انگار شخص دیگری  هستید  و  طرفدار بدست آورید.
  20. سایت تحقیقاتی: در مورد یک موضوع خاص تحقیقات گسترده ای انجام دهید و به جزییات آن بپردازید.
  21. سایت من بامزه هستم: از خودتان عکس بگیرید و در سایت قرار دهید. از افراد بخواهید به تصاویر شما رای بدهند.
  22. قایق سواری: اگر قایق سوار حرفه ای هستید و به ماجراجویی در آب علاقه دارید تصاویر سرگرم کننده ای ایجاد کنید و در سایت بگذارید.
  1. انتشار داستان و رمان: نویسندگی حرفه بسیار جذابی است. اگر استعداد نوشتن دارید همین امروز دست به کار شوید. داستان های طولانی و رمان های جذاب بنویسید  و در سایت خود منتشر کنید.
  2. تعمیر لوازم برقی: سایتی ایجاد کنید و در آن نکات و ترفندهای مرتبط با تعمیر لوازم برقی را قرار دهید.
  3. استاپ موشن: استاپ موشن یکی از تکنیک‌های انیمیشن سازی است که در آن شی را فریم به فریم حرکت داده و تصویر آن را توسط دوربین ضبط می‌کنند. سایتی را برای اینکار ایجاد کنید و تصاویری را در این مورد منتشر کنید.
  4. افزایش وزن: سایت شما می تواند نکاتی را برای افزایش وزن ارائه کند.
  5. یافتن طلا: اگر به کار حفاری علاقه مند هستید سایتی ایجاد کنید و در آن نحوه به دست آوردن طلا را بیان کنید.
  6. طرح کیک: افرادی که در آشپزی و طراحی کیک مهارت دارند می توانند از این گزینه استفاده کنند.
  1. سایت مذهبی: جامعه ای را به صورت آنلاین ایجاد کنید و در آن مطالب مرتبط را منتشر نمایید.
  2. کپی کردن ایده های دیگران: این گزینه اگرچه زیاد جالب نیست اما می توانید از ایده های دیگران استفاده کنید و سایت خود را با کمی تغییر ایجاد کنید.
  3. دستور پخت شام: بیشتر افراد زمانی که می خواهند شام خود را آماده کنند ایده ای در ذهن ندارند. شما می توانید مشکل این افراد را حل کنید. سایتی ایجاد کنید و در آن دستور پخت غذاهای مختلفی که مناسب شام است را ارائه نمایید. از غذاها عکس بگیرید و در سایت قرار دهید.
  4. تست کوررنگی: سایتی را ایجاد کنید که در آن تست کوررنگی ایجاد می شود.
  5. سایت تبلیغاتی: فضای تبلیغاتی را در سایت خود به فروش برسانید.
  6. سایت مدیتیشن: تمرینات مرتبط با مدیتیشن را در سایت خود بیان کنید.
  7. سایت نقل قول ها: سایتی را ایجاد کنید و در آن نقل قول افراد مختلف را بیان کنید.
  8. سرنوشت خود را انتخاب کنید:  وبلاگی ایجاد کنید و در آن مسیرهای مختلفی را در انتهای هر صفحه در اختیار افراد قرار دهید. آنها باید مسیری را انتخاب کنند. هر مسیر سرنوشت متفاوتی برای آنها خواهد داشت. در هر بازی، نتایج متفاوتی در اختیار آنها قرار دهید.
  1. سایت خبری: آخرین اخبار حوزه های مختلف را در اختیار بازدید کنندگان خود قرار دهید. در این شرایط ترافیک زیادی به سمت سایت سرازیر خواهد شد.
  2. نجوم: اگر به دنیای کهکشان ها و ستاره ها علاقه مند هستید این ایده برای شما ایجاد شده است. همین امروز دست به کار شوید. یک سایت ایجاد کنید و مطالب و تصاویر مرتبط با نجوم را در آن بگنجانید.
  3. شجره نامه خانوادگی: شجره نامه خانوادگی خود را ایجاد کنید و با سایر اعضای خانواده به اشتراک بگذارید.
  4. تعطیلات: سایتی برای تعطیلات ایجاد کنید و در آن کارت پستال های الکترونیکی به فروش برسانید.
  5. نحوه استفاده از تیر و کمان: سایتی ایجاد کنید و در آن نحوه ساخت کمان و تکنیک های تیراندازی را آموزش دهید.
  6. بازی زامبی: سایتی برای ارائه این بازی ایجاد کنید.
  7. سایت ورزشی: سایتی ایجاد کنید و در مورد ورزش های مختلف مطلب بنویسید.
  8. فروشگاه آنلاین: اگر محصولی برای فروش دارید یک فروشگاه آنلاین ایجاد کنید.
  9. فروش قالب سایت: اگر طراح سایت هستید یک سایت ایجاد کنید و در آن قالب های مختلفی را به فروش برسانید.
  10. کلیپ های خنده دار:  این کلیپ ها طرفداران خاص خود را دارند. سایتی ایجاد کنید و در آن کلیپ های خنده دار را قرار دهید.
  1. تصاویر رایگان: اگر تصاویر مختلفی در اختیار دارید آنها را جمع آوری کنید و به صورت رایگان در اختیار افراد قرار دهید.
  2. خیاطی: در این سایت می توانید نکات مرتبط با خیاطی را بگنجانید.
  3. سنگ های قیمتی: اگر به این موضوع علاقه مند هستید می توانید سایتی ایجاد کنید و در آن تصاویر و مطالب مرتبط با سنگ های قیمتی را منتشر کنید.

ایده های بیشتر:

  • ایجاد جواهرات: سایت شما ممکن است در برگیرنده ساخت جواهرات مختلف باشد.
  • آموزش های مرتبط با زیبایی و آرایش: در سایت خود می توانید مطالب و ترفندهای زیبایی و آرایشی را منتشر کنید.
  • فروش پادکست: یکی از سودمندترین روش ها فروش پادکست های شخصی است. در هر حوزه ای که مهارت دارید پادکست تولید کنید و در سایت خود به فروش برسانید.
هاست و دامنه ندارید؟ هم اکنون سفارش دهید
4.1/5 - (13 امتیاز)
برچسب ها

نوشته های مشابه

‫41 نظرها

  1. سلام ممنون خیلی خوب بود من یک سوال خدمتتون دارم که چه سایتی برای خرید هاست و دامین خوبه و این که وقتی هاست و دامین گرفتیم ما چجوری سایت را که با html طراحی کردم را روی هاست و دامین را برایش تنظیم کنم؟

  2. با سلام ممنون از مطالبتون
    می خواستم ببینم ساخت سایت کاریابی ارزش داره بسازم؟
    میشه درامد کسب کرد ؟چه دلاری چه ریالی؟

  3. سلام
    ممنون از مقاله خوبتون
    منم اگه برداشت تبلیغاتی نشه دوست دارم یه راه عملی معرفی کنم
    منو دوستام چند وقتیه سایت دسداس رو راه انداختیم
    با کمک فروشگاه ساز باب
    اگه دوستان به دنبال فروش اینترنتی هستند میتونن روی این گزینه هم فکر کنند
    باب دات آی آر

  4. سلام
    وقت بخیر

    ببخشید میشه یه چند تا سایت معرفی کنید که با کپی کردن مطالبشون مجاز باشه؟

  5. برای سایت رمان و کتاب چه ایده هایی وجود داره؟یعنی بازدید کنندگان سایتمون رو چجوری ازشون درامد داشته باشیم؟؟؟

  6. سلام
    ممنون بابت مقالتون
    یه سوال دارم اگه یه سایت با یه دامین بیاریم بالا بعد بخایم دامنه رو عوض کنیم و دامنه جدید رو برای سایت تنظیم کنیم
    آیا همه چیز از دست میره؟

    1. باسلام،
      در هاست ها با کنترل پنل تجاری و قوی مانند سی پنل، پلسک و دایرکت ادمین خیر مشکلی پیش نمیاد، وب ایده بر روی هاست های خود این امکان رو فراهم آورده ، کاربر خودش میتواند تغییر دامنه را انجام دهد یا به بخش اطلاع دهد تغییر دامنه هاست انجام می شود.

  7. سلام. من یک سایت استادیار طراحی کردم . میخواستم بدونم چه ایده های خلاقانه ای تو سایتم استفاده کنم که سایت های دیگه نداشته باشن .ممنون میشم کمکم کنید.باتشکر از مطالب خوبتون

    1. سلام، جواب این سئوال رو هر کسی داشته باشه قطعا به افراد دیگه نمیگه، این دیگه خلاقیت و توانایی ها شما ایده رو بهتون میده

  8. سلام ، دوست عزیز مطلب عالی بود .
    بنده سوالی داشتم در رابطه با موضوع وب سایت میخواستم بپرسم آیا میشه چندتا از موضوع هایی را که معرفی کردید در یک سایت انجام بدم ؟

    1. سلام،
      بله شدن رو میشه، اما شما باید ابتدا یک استراتژی یا همان نقشه راه برای وب سایت تون در نظر بگیرید و ترجیحا بنویسید، و در راستای اهدافتون مطلب و پست بزنید، سایت های زیادی که هستن که راجع به همه چیز مطلب دارن مثلا یاهو و… شما باید اول استراتژی رو مشخص کنید که در نهایت به پی میخواید برسید ، بعد ابزار و راه روش ش رو پیاده کنید.

  9. سلام میشه در مورد همه چیز در یک سایت مطلب گذاشت؟
    من مثلا علاقمند ورزش، انگیزشی، خنده دار و جالب، الهیات، درد دل، کارآفرینی و زن هستم
    میشه از همه شون بنویسم در سایتم؟

    1. سلام
      بله ،میتونید یک سایت مجله ای با موضوعات مختلف درست کنید ،اما من بهتون پیشنهاد میکنم که روی یک موضوع خاص تمرکز کنید.

  10. بسيار عالي و مفيد بود. استفاده كردم
    من در اين روزها بدنبال راه اندازي يك سليت هستم كه مشكلم همين انتخاب موضوع سايت بود.
    من يك معلم هستم و شغل من حوزه ي گسترده اي داره. ميخواستم ببينم مشخصا در كدام زمينه بهتر مي شود كار كرد. البته لازم به ذكر است كه نميخوام وارد اموزش دروس و تدريس در اين زمينه ها بشم.
    با سپاس

    1. خوب قبل از هر کاری باید تخصص هایی که دارید رو لیست کنید. بعد از اینکه تخصص هاتون رو مشخص کردید می تونید بر حسب علاقه ای که دارید روی یکی از تخصص هاتون کار کنید. کارهای زیادی میشه انجام داد اما همونطور که عرض کردم بستگی به تخصص و علاقه تون داره.

      1. سلام
        ی ایده برای ی برنامه نویس php بدین!
        برنامه نویس سایت هستم ولی خودم هییییچ ایده ای برای بالا بردن یک سایت ندارم!
        حال و حوصله اینکه آموزش ضبط کنمو منتشر کنم هم ندارم
        ی ایده که به اینستاگرام تبلیغات و اینا مربوط باشه میخوام
        لطفا ی هول بدین مغزم راه بی افته،چند روزه اصلا نخوابیدم انقدر فکر کردم به این مثله.

        1. سلام فرزاد.
          میتونی بری فریلنسر بشی و پروژه های دیگران رو عملی کنی.
          اموزش ضبط کنی هم خیلی خوبه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن