مدیریت سرورمقالات وب

هاست ابری چیست؟

یکی از هاست های ارجح برای شرکت های بزرگ است اما اگر شما در حوزه هاستینگ تازه کار و مبتدی هستید اولین و مهم ترین سوالی که به ذهنتان خطور می کند این است که هاست ابری چیست؟ در این مقاله قصد داریم به همین موضوع بپردازیم. پس همراه ما باشید.

هایی که بر روی هاست ابری میی می شوند اساسا بر روی چندین وب سرور اجرا می گردند که به هم متصل هستند و بر خلاف هاست سنتی همچون هاست ی و سرور اختصاصی، داده ها از سرورهای متعددی رندر می شود.

ی هاست ابری:

برای آنچه که مصرف می کنید هزینه می پردازید:  زمانی که کسب وکار شما رشد می کند می توانید پلن هاست خود را بر اساس نیازهای خود تغییر دهید و برای آنچه که مصرف می کنید هزینه پرداخت نمایید.

انتخاب : شما می توانید سیستم عامل خود را انتخاب نمایید. به عنوان مثال می توانید از بین سیستم عامل ویندوز یا لینوکس یکی را به دلخواه انتخاب کنید.

: کنترل کامل پیکربندی سرور از طریق API یا  رابط مبتنی بر وب اان پذیر است.

می توانید از مزایای سرور اختصاصی و هزینه پایین لذت ببرید: زمانی که هاست ابری را انتخاب می کنید اگر نیازمندی های گسترده ای نداشته باشید می توانید از مزایای سرور اختصاصی لذت ببرید و در عین حال نگران هزینه های بالای آن نباشید.

 هاست ابری در برابر سرور اختصاصی:

سرورهای اختصاصی همیشه  در یک دیتاسنتر پایدار و امن قرار گرفته اند. شما کنترل کاملی بر روی سرور خود دارید  و می توانید سطح سرور خود را سفارشی سازی نمایید. با اینحال، اگر نیاز به رشد کسب وکار خود داشته باشید باید سرور اختصاصی بزرگ تری اجاره نمایید و همین امر هزینه های زیادی بر روی شرکت تحمیل می کند. در مورد هاست ابری چنین مشکلاتی وجود ندارد. همانطور که قبلا نیز بیان کردیم شما تنها برای چیزی که استفاده می کنید هزینه پرداخت  خواهید کرد  و می توانید پلن خود را بر اساس نیازمندی های خود تغییر دهید. علاوه بر این قادر خواهید بود سایر سرورها در شبکه را نیز اضافه کنید تا بتوانید زمان Downtime را مدیریت نمایید یا فضای دیسک/پهنای باند فعلی را بدون تحت تاثیر قرار دادن تنظیمات فعلی؛ توسعه دهید. اگر کسب وکار شما نیازی به سرور اختصاصی یا سرور مجازی ندارد می توانید از بهره مند شوید. هاست ابری انعطاف پذیری  کاملی در مورد اضافه کردن سرورهای بیشتر در شبکه فراهم می کند و همین امر به شما کمک می کند با بار ناخواسته مقابله کنید و آن را مدیریت نمایید. بنابراین می توانید عملکرد سرور خود را بدون downtime ای مقیاس بندی کنید.

Rate this post
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن